Ostatnio przeglądane

Termometr bagietkowy

K_ter_bag_10_200

  • niezbędny w domowym laboratorium

Więcej szczegółów



14,39 zł (Brutto)

Dodaj do listy życzeń

Materiał:szkło
Materiał: szkło 


Termometr bagietkowy, cieczowy.

Niezbędny w domowym laboratorium, pozwala dokonywać pomiaru temperatury cieczy z dokładnością do 1 st. C.

Mierzy temperaturę od 0 st. C aż do +150 st. C.

Przydaje się przy produkcji domowych kremów, balsamów - łatwo sprawdzisz, czy roztopione masło lub podgrzana mieszanka nie są zbyt gorące!

W wygodnym, plastikowym pokrowcu.

TERMOMETR cieczowy -10/+100, podz. 1st.C

Oceń 
Irena 2016-04-28

Beznadziejny termometr

Skala tego termometru to faktycznie jest do 110 stopni,a wskazania...no cóż wrzątek (gotująca woda) to tylko wg "niego" tylko 90 stopni.Strata kasy! :(

  • 3 z 3 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.

Napisz opinię

Termometr bagietkowy

Termometr bagietkowy

  • niezbędny w domowym laboratorium

Napisz opinię